"Queridas familias"!!! Gràcies, Editorial Octaedro!!!



"Estimades famílies" ja és també "Queridas familias"!!! El meu doble propòsit de mostrar i posar en valor la diversitat familiar i el paper fonamental de l'ensenyament públic a la nostra societat ja es pot llegir tant en català com en castellà !!!

Després de la campanya de Sant Jordi de l'any passat, Eumo Editorial em va posar en contacte amb Editorial Octaedro per valorar la possible traducció al castellà del meu primer llibre. Era el mes de juny quan ens vam posar plenament d'acord amb el seu director, Juan León, antic professor i que avui és un apassionat editor vinculat sobretot a l'educació. La traducció al castellà va anar a càrrec de l'editorial i he de dir que la feina del traductor, Manuel León, ha estat excel·lent. Finalment, "Queridas familias" va sortir d'impremta a finals de novembre de 2023. Aquí, Octaedro en presentava la novetat al seu web. Tardor del 22, "Estimades famílies" amb Eumo ; tardor del 23, "Queridas familias" amb Octaedro. Impossible estar més content!!! Doblement agraït!!!

Octaedro és una editorial amb molta presència i prestigi en la formació inicial i permanent del professorat en tots els seus àmbits. Tant a Espanya com a l'Amèrica de parla castellana. Això, indiscutiblement, em permet una difusió més àmplia del meu doble propòsit a l'escriure el llibre i amb què he començat aquest escrit. Un llibre on se sentissin reconeguts professors i professores d'arreu! D'això justament vam parlar en l'entrevista que Paula Estalayo em va fer, el darrer dia de gener, a Octaedro TV:


Accediu aquí a l'entrevista completa!

Em feia molta il·lusió fer la primera presentació també a Sant Feliu, com amb "Estimades famílies". I vaig voler que, en la línia editorial d'Octaedro, fos amb una conversa amb un professor en actiu de Sant Feliu , i en una llibreria de Sant Feliu, acostumada a fer presentacions: Barra Llibre.

Ho vaig proposar a l'Esteban Barbaría, i de seguida em va dir que sí! Ho vaig proposar també al cap d'estudis de l'Escola Monmany, en Toni Pérez, amb qui tinc tota la confiança, i em va dir també que sí, tot i que està en plena preparació dels 50 anys de l'Escola! Amb ells i amb en Juan León, vam tenir una conversa interessantíssima, que malauradament només van seguir una desena de persones en directe, tot i que es pot veure íntegra en aquest enllaç de Youtube. El meu agraïment infinit a l'Esteban, en Toni i en Juan per la presentació!!! Crec que vaig encertar en el lloc i les persones, però no vaig encertar en el calendari i la difusió (per exemple, no figurava (a causa d'un retard meu) en l'agenda cultural de febrer). Cal treure conclusions de millora per a properes presentacions!!!


I ara, de manera immediata, Sant Jordi!!! N'informaré així que tingui tancats els llocs i les hores de signatura, tant a Barcelona com a Sant Feliu. Fins aviat, estimats professors, lectors i famílies, queridas profesoras, lectoras y familias!!!




Comentaris

Entrades populars