divendres, 4 de maig de 2007

Una altra església... és realment justa i necessària.

M'afegeixo a la convocatòria que diverses comunitats de base i el Col·lectiu Utopia han fet en solidaritat amb la Parròquia de San Carlos Borromeo a Madrid i que textualment diu:

Davant dels fets que estan afectant la Parròquia de San Carlos Borromeo i a Jon Sobrino volem mostrar la nostra solidaritat compartint amb ells la vivència d'un Jesús compromès amb el món i font d'esperança i realitat transformadora. Compartim també amb ells, el desig de construir una Església que sigui capaç de posar signes creïbles que un altre món és possible i que promogui en ella mateixa la participació i la igualtat sense excloure ningú.

És per això que les Comunitats Joan Garcia-Nieto (Cornellà), Sant Antoni (Esplugues) i Lindavista (Cornellà) us convoquem:

PER UNA ESGLÈSIA QUE CAMINA AL COSTAT DELS POBRES
Trobada de pregària en solidaritat amb la Parròquia San Carlos Borromeo (Madrid), Jon Sobrino i totes les persones i comunitats que fan aquest camí.

Dia: Diumenge, 6 de maig a les 19:00.Lloc: Parròquia Mare de Déu de Bellvitge, al costat de l'escola Joan XXIII (on durant molts anys s'ha fet el Fòrum Vida i Evangeli).
C. de l'Ermita de Bellvitge, 63-65.Metro L-1, Bellvitge